مدیریت تلفیقی عوامل خسارت زای پس ازبرداشت 23 صفحه

هنگامی که بحث محصولات انباری مطرح می شوددرذهن شنونده در درجه اول چند رقم محصولات استراتژیک مهم مانندگندم،برنج،حبوبات ویاچند رقم از تولیدات غذایی مانند خشکبار نقش می بندد

فرمت فایل: ppt

تعداد صفحات: 23

حجم فایل: 2.719 مگا بایت

قسمتی از محتوای فایل:

در صورتی که از نظرعلمی ونگرشی گیاه پزشکی، این مقوله طیف بسیار گسترده ای دارد که هر یک دارای اهمیت ویژه ای است که اشاره دارد به غلات، حبوبات،خشکبار،دانه های روغنی،منسوجات پشمی،مصنوعات چوبی، موادسلولزی،که هریک باهدف های مشخصی چه به منظور تغذیه در روزهای جنگ وقحطی بحران های اقتصادی- اجتماعی وچه باهدف های بازرگانی وسودآوری در انبارها نگهداری می شوندکه درهر حال در حفظ ونگهداری لازم است. یکی از برنامه های اساسی در ذخیره سازی محصولات انباری ،کنترل دماو رطوبت است که درپایان ،سیستم مدیریتی وپیشگیری ازآلودگی های کالای انباری موردبحث قرار گرفته است.

 

کلمات کلیدی:

مدیریت تلفیقی پس از برداشت

فایل دیگر:  طرح توجیهی باغداری و پرورش میوه جات 22 صفحه
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *